GDPR Dreptul de a fi uitat cererea

Pentru a vă șterge contul de pe site-ul nostru, va trebui să urmați pașii de mai jos:

  • Trimiteți-vă e-mailul
  • Va fi trimis un e-mail de confirmare, trebuie să confirmați făcând clic pe link-ul dat în e-mail.
  • Contul și datele dvs. personale vor fi șterse.