Christmas lights

Distribuiţi

460 lei

ACF10

Sa facem cunostinta
Telefon: 0723.384.721 | Email: atelier@2butterflies.ro


Pretul include aranjamentul tematic de Craciun si Apa de toaleta Fragondard Belle Cherie 50ml

 Aranjamentul poate fi achizitionat separat! Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii legate de achizitionarea separata a aranjamentului! 

Apa de toaleta Fragonard Belle Cherie prezinta un buchet de flori, fructe si esente lemnoase. Notele de top sunt mandarinele, iasomia, heliotrop, liliac, lemn de santal,boabe de tonka si vanilie.

Perioada sarbatorilor de iarna este o perioada foarte aglomerata, dar totodata este cea mai asteptata, atelierul Butterflies transformandu-se intr-un taram de poveste. Ca in fiecare an, incercam sa cream aranjamente speciale, unicat si pline de emotie. Craciunul este un moment special si un bun prilej de a petrece timp alaturi de cei dragi intr-o atmosfera de poveste.

Dimensiune cutie  H 20cm D 15 cm

Pe langa bucuria cu care lucram la crearea acestor aranjamente, folosim atat decoratiuni simple, cum sunt globurile, elemente naturale: conuri si crengute de brad, batoane de scortisoara, anason, felii de portocala uscata, flori de bumbac, detalii din scoarta, lumanari dar si accesorii ce transforma un aranjament de Craciun intr-un aranjament deosebit.

Pentru ca incercam de fiecare data sa cream aranjamente unicat si personalizate, accesoriile si cromatica aranjamentului pot diferi in functie de stocul disponibil.

Your Store Copyright Here

Produse Similare