Despre 2Butterflies

Butterflies Flower Boutique este o florarie online ce ofera servicii de calitate  inca din anul 2008.

Ne straduim sa transformam florile in aranjamente deosebite, unicat si la preturi fara concurenta. Fiind un atelier de design floral, nu lucram cu stocuri, ne aprovizionam de la importatori de incredere, florile fiind cele mai proaspete si de o calitate deosebita. De la inegalabilii trandafiri, la flori parfumate, frezii, lalele, bujori, ranunculus, anemone, dar si minirose, cale, hortesie, lisianthus, etc, dar si flori ce nu se regasesc in mod uzual in florarii cum ar fi trandafirii David Austin, niste trandafiri deosebiti ce imita bujorul iar mireasma lor te transpune intr-o gradina de trandafiri englezesti! 

Va putem ajuta cu idei in alegerea, crearea si personalizarea oricarui model de buchet sau aranjament de oferit, dar si consultanta in alegerea florilor perfecte pentru cele mai speciale evenimentele din viata dumneavoastra, lumanari de nunta sau pentru botez, buchetul de mireasa sau buchetul nasei, cocarde, corsaje, aranjamente de masa sau prezidiu pentru saloane, sau orice alte decoratiuni florale si nu numai.

Asiguram livrare prin curieri proprii la adrese din Bucuresti si zonele limitrofe in cel mai scurt timp posibil, aranjamentele florale fiind distribuite cu cea mai mare grija si ajungand la usa destinatarului impreuna cu o felicitare cadou imprimata cu mesajul dorit!

Deasemena va vom trimite poza produsului final pe e-mail/facebook/whatsapp pentru a vedea motivul pentru care destinatarul va multumeste cu atata recunostinta!

Va asteptam cu incredere!