Livrari

Suntem dedicati livrarii comenzilor exact asa cum le doriti. Insa timpul zilei in care comandati, vremea si zonele pot afecta timpul si data livrarii comenzii dumneavoastra.


Ocazional, poate fi necesar sa inlocuim flori sau vase cu produse de aceeasi calitate. Aceasta se poate intampla datorita factorului sezonier sau datorita stocului diminuat.
De asemenea, anumite varietati florale pot sa nu fie disponibile in data in care doriti sa fie livrate produsele. De aceea, este posibil ca exact buchetul sau aranjamentul din imagine sa nu fie disponibil pentru livrare

In acest caz, vom livra flori si/sau vase de valoare si frumusete cel putin egala cu cele pe care le-ati comandat. Toate eforturile sunt facute pentru a pastra dimensiunile, forma si schemele coloristice ale aranjamentului, dar pot fi unele diferente datorita interpretarii designerului. In toate cazurile in care substitutia este necesara, vom pastra intotdeauna valoarea si calitatea produsului comandat.


Livrarea se face in 4 ore de la confirmarea platii comenzii, daca din cauze ce nu tin de floraria online Floraria Butterflies comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare timp de 48 de ore. Daca in acest timp livrarea nu putut a fi facuta(din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat dupa 48 de ore, fara posibilitatea de returnare a platii.


Program de livrare : 08:00 - 22:00
• Pentru livrarea comenzilor în afara orelor de lucru se va percepe o taxa de 40 ron/comanda.
• Pentru confirmarea comenzii, plata va trebui realizata integral.
Daca doriti ca un buchet sau un aranjament sa fie livrat intr-o zi de varf, va rugam sa comandati cu cel putin 2 zile inaintea evenimentului pentru a fi sigur ca aceasta comanda va fi livrata la data dorita. Zilele de varf sunt:

* Sfantul Ion - 7 Ianuarie
* Sfantul Valentin - 14 Februarie
* Ziua Femeii - 8 Martie
* Sfantul Gheorghe - 23 Aprilie
* Sfintii Constantin si Elena - 21 Mai
* Adormirea Maicii Domnului (Sf Marie Mare) - 15 August
* Nasterea Maicii Domnului (Sf Marie Mica) - 8 Septembrie
* Sfintii Mihail si Gavril - 8 Noiembrie
* Sfantul Nicolae - 6 Decembrie
* Ajunul Craciunului - 24 Decembrie
* Ajunul Anului Nou - 31 Decembrie


1. • Serviciul este disponibil doar in Bucuresti.
2. • Pentru comenzile de astazi, va rugam sa faceti comanda pana la ora 16.
3. • Toate comenzile vor fi confirmate telefonic.