Cinnamon Scents

Distribuiţi

379 lei

ACF03

Sa facem cunostinta
Telefon: 0723.384.721 | Email: atelier@2butterflies.ro


Pretul include aranjamentul cu tematica de Craciun , o lumanare parfumata Winter Fragonard 200g si un set de 4 sapunuri Fragonard.

Atat lumanarea cat si setul de sapunuri au un ambalaj gravat, delicat in culori de iarna. Acestea reprezinta cadoul ideal pentru persoanele dragi. 

Setul de sapunuri contine 4 sapunuri a cate 50g fiecare. Sapunurile combina miresme de scortisoara si portocale specifice sezonului de iarna.

Lumanarea parfumata Winter va decora si parfuma casa in nuante de scortisoara si note efervescente de portocala.  

Aranjamentul poate fi achizitionat separat! Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii legate de achizitionarea separata a aranjamentului! 

Perioada sarbatorilor de iarna este o perioada foarte aglomerata, dar totodata este cea mai asteptata, atelierul Butterflies transformandu-se intr-un taram de poveste. Ca in fiecare an, incercam sa cream aranjamente speciale, unicat si pline de emotie. Craciunul este un moment special si un bun prilej de a petrece timp alaturi de cei dragi intr-o atmosfera de poveste.

Dimensiune vas ceramica l 40 cm, 20cm 

Pe langa bucuria cu care lucram la crearea acestor aranjamente, folosim atat decoratiuni simple, cum sunt globurile, elemente naturale: conuri si crengute de brad, batoane de scortisoara, anason, felii de portocala uscata, flori de bumbac, detalii din scoarta, lumanari dar si accesorii ce transforma un aranjament de Craciun intr-un aranjament deosebit.

Pentru ca incercam de fiecare data sa cream aranjamente unicat si personalizate, accesoriile si cromatica aranjamentului pot diferi in functie de stocul disponibil.

Your Store Copyright Here

Produse Similare