L-S 9:00 – 17:00 D 9:00 – 14:00
Coşul meu 0 items - 0,00 lei 0
0 items - 0,00 lei 0

Botez

Alege tot ce este mai bun pentru micuţul tău!

“Cred că, la naşterea unui copil, în cazul în care o mamă ar putea cere unei zâne naşe să-i confere darul cel mai util, acesta ar fi curiozitatea.” (Eleanor Roosevelt)

'.esc_attr__('image', 'camelia').'

Se spune că în viaţă trebuie să faci trei lucruri importante: să plantezi un copac, să construieşti o casă şi să dai naştere unui copil. Naşterea unui copil este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le trăim de-a lungul vieţii. De asemenea, momentul botezului, a primirii nou-născutului în rânduiala religioasă şi în braţele lui Dumnezeu, este parte a fericitei celebrări a vieţii.
Ne simţim onoraţi că la primul eveniment important din viaţa copilului dumneavoastră consideraţi că am putea aduce un cadru de poveste prin creaţiile noastre. Cu atât mai mult, vă acordăm toată atenţia noastră şi ne dorim să trăiţi nişte clipe minunate şi să rămâneţi cu cele mai frumoase amintiri. În definitiv, amintirile sunt parte din lucrurile care ne definesc existenţa ca suflete vii. Ne aflăm aici pentru a vă oferi cea mai frumoasă experienţă, pentru a vă cunoaşte şi pentru a croi cel mai bun tipar, special pentru nevoile şi dorinţele dumneavoastră. La final, ceea ce ne dorim este ca tot conceptul creat să vă reprezinte întocmai şi să vă facă cinste!

Servicii oferite

Atelier Butterflies vă pune la dispoziţie o gamă largă de servicii

Lumânări pentru botez

Aranjamente pentru cristelniţă

Aranjamente pentru mese

Foto Corner

Magazin online

Dacă aţi văzut deja în magazinul nostru online produse care v-ar spune povestea, atunci le puteţi comanda direct

Contactaţi-ne!

Dacă aveţi în gând o poveste proprie, originală şi doriţi să o împărtăşiţi cu noi, vă rugăm să ne contactaţi!    Minimum 4 characters